Майнінг Bitbon в нових умовах - Replyua.net
Replyua.net


Майнінг Bitbon в нових умовах

Майнінг Bitbon в нових умовах
Час запуску Майнінгу забезпечення консенсусу стає все ближче, тому було визначено основні кроки для максимально ефективної діяльності Майнерів уже на старті проекту. Всього план поточних робіт передбачає 9 етапів, кожен з яких має свою ціль. Коротко кожен з етапів можна охарактеризувати наступним чином:

1. Багатовалютний. Найближчим часом на Бит Трейд стане доступною допоміжна можливість безпосереднього придбання Bitbon використовуючи одну із наступних валют: долар США, українська гривня, казахстанський тенге, російський рубль. Відповідно для введення та виведення коштів планується підключити необхідні сервіси. Такий підхід дасть можливість знизити комісійні збори, а також популяризуватиме біткоін через збільшення кількості його власників, що в свою чергу підвищуватиме його ліквідність.

2. Підготовка до формування майнінгових пулів. Bit Trade пропонує своїм партнерам можливість підключення своїх Assetbox в персональний майнінговий пул відповідно до партнерської програми. Звертаємо увагу, що на період формування зв’язків особистого майнінгового пула, можливість здійснення переказів Bitbon між Assetbox користувачами з технічних причин буде неможливою. Однак робота з торговельним рахунком на Bit Trade буде здійснюватися в звичайному режимі.

3. Відкриття реєстрації на Simcord Innovation Technologies 2020. На даному етапі планується запустити спеціальний ресурс Simcord Innovation Technologies 2020, який має велике значення для сфери дослідження і застосування технології блокчейн.

4. Оновлення дизайну сайту і локалізація на 7 мовах світу. Для зняття мовного бар’єру передбачено роботу ресурсу на наступних мовах: українська, англійська, російська, німецька, іспанська, французька і турецька.

5. Запуск One Space web в тестовому режимі. Зараз розглядається можливість надання партнерам доступу до участі в закритому бета-тесті на сайті One Space. Сервіс забезпечуватиме тестування комплексу інструментів для створення і управління своїми Assetbox, а також забезпечення переказів Bitcoin.

6. Запуск One Space web і оновлення One Space mobile. Повноцінне управління своїми кабінетами, а також переказами стане можливим через ресурс One Space.

7. Підключення інтерфейсу сервісу переказів Bitbon. Це дасть можливість під час переказів застосовувати багатоступеневу аутентифікацію для захисту особистих даних, а також сприятиме розширенню бізнес-зв’язків користувачів.

8. Запровадження атестатів для користувачів системи. Цей крок покликаний підвищити взаємодовіру між партнерами. Видаватимуться атестати різних видів, які показуватимуть ступінь довіри до користувача.

9. Запуск майнінгу забезпечення консенсусу системи Bitcoin. Прийняти участь у майнінгу і розподілі винагороди зможуть усі користувачі Bitbon.

Запуск майнінгу – це непересічна подія, яка дає можливість кожному користувачу системі Bitbon прийняти безпосередню участь у побудові соціальних зв’язків на глобальному рівні, які стануть основою формування найбільшої спільноти в світі.

Последние новости



Старт продаж флагманского смартфона Xiaomi 14 Ultra: профессиональная камера, топовая производительность, инновационный дизайн

Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры

Италия тайно передала для ВСУ гаубицы M109L и реактивные системы MLRS